Technisch commercieel bediende

Functieomschrijving

Voor een interieurbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar een technisch commercieel bediende. Door jouw communicatie skills help jij klanten en dit zowel telefonisch of per mail. Ook spring je af en toe even bij in de toonzaal. Offertes worden door jou correct opgemaakt en tijdig bezorgt aan de klanten. Niet alleen verstuur je de offertes maar je volgt ze ook op tot ze ondertekent worden. De dossiers worden door jou administratief voorzien van alle nodige informatie. Stockbeheer wordt ook door jou bijgehouden en indien nodig bestel je bij. Als alles correct geplaatst is, verzorg je de facturatie.

Taken en profiel

Een diploma interieurarchitect is ideaal maar zeker geen must. Affiniteit met interieur is een absolute must. Heb je kennis over natuursteen? Dan is dit mooi meegenomen maar zeker geen must. Je bent creatief van geest en interesse in nieuwe trends. Administratief ben je zeer sterk. Nederlands en Frans heb je zeer goed onder de knie.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiele, groeiende onderneming. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken en je eigen inbreng te brengen. Loon is bespreekbaar.