Tekenaar en werkvoorbereider metaalconstructies

Functieomschrijving

U zal bouwkundige plannen en tekeningen lezen en interpreteren. U tekent de technische details uit van aluminium constructies voor projecten en/of productie in tekenpakket Tekla Structures. Na het opmaken van de tekeningen zorgt u voor de nodige bestellingen bij onze leveranciers en maakt u het productiedossier klaar.

Taken en profiel

U behaalde een diploma Architect assistent, Bachelor Bouw, Bouwkundig tekenaar of gelijkwaardig door ervaring. Kennis en/of ervaring in tekenpakket Tekla Structures of bereid dit pakket aan te leren. Kennis en/of ervaring van een ander tekenpakket (Autocad, Inventor,SolidWorks,…). U heeft ruimtelijk inzicht en een bouwkundige achtergrond. U heeft een basiskennis van MS Office.

Aanbod

U komt terecht in een dynamisch bedrijf waar respect, gedrevenheid, klantgerichtheid en fierheid heel belangrijk zijn. U krijgt een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in deze uitdagende functie, waar u de kans krijgt uzelf te ontwikkelen. Het bedrijf kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur en korte communicatielijnen. Er is een aantrekkelijk salarispakket voorzien dat in verhouding staat tot uw profiel en ervaring.