Toonzaalverkoper nieuwe en tweedehandswagens

Functieomschrijving

De garage waarvoor wij een enthousiaste verkoper zoeken heeft meerdere vestigingen in en rond Brugge. Omwille van de groei van de garage zoeken zij een extra medewerker. Als verkoper ben jij het gezicht van de firma. Je hebt vaste klanten die steeds bij jou terecht komen maar prospecteren zal ook tot jouw takenpakket behoren. Dit doe je door deel te nemen aan netwerkevents, opendeurdagen, andere events,... Je weet als geen ander dat het als verkoper belangrijk is om onder de mensen te komen zodat jij de eerste persoon bent waaraan ze denken als ze van plan zijn een nieuwe wagen te kopen. De potentiële kandidaat komt bij jou in de garage langs, je gaat na wat hun noden en eisen zijn en stelt hen een auto voor die perfect aan hun wensen voldoet. Je stelt hen voor een testrit te maken. Uiteraard zijn ze zeer enthousiast na deze rit en hebben ze enkel nog een heel klein duwtje in de rug nodig. Je bekijkt met hen de opties en levert een offerte op maat af. Na een korte periode bel je de klant nog even op om op te volgen. It's your lucky day, ze hebben beslist de wagen bij jou aan te kopen. Je nodigt hen nog eens uit in jouw kantoor om de verkoop te finaliseren. Je stelt hen ook nog een financiering en/of verzekering voor. Je klinkt op de goede afloop en volgt jouw volgende klanten verder op. Naast het filiaal te Brugge ben je ook bereid de collega's bij te staan in de andere vestigingen.

Taken en profiel

Je hebt een aantal jaren ervaring in de verkoop van wagens en bent een vlot, spontaan, sociaal maar vooral commercieel persoon met een verzorgd voorkomen. Aan communicatieve skills ontbreekt het je niet maar ook jouw administratieve vaardigheden zijn sterk uitgesproken. Als verkoper is zaterdag jouw beste verkoopdag, je bent dan ook bereid om op zaterdag te werken. Op speciale dagen is de zaak ook open op zondag.

Aanbod

Een vaste job in een sterk groeiende garage. Loon is afhankelijk van jouw ervaring/opleiding. Je komt terecht in een dynamisch team waar een zeer goede sfeer heerst.