Transportplanner (dagwerk)

Functieomschrijving

Als transportplanner zorg jij ervoor dat de leveringen op een zo vlot mogelijke manier bij de klant terecht komt. Afhankelijk van het volume die moet vervoerd worden maak jij een planning en beladingsgraad op. Je denkt na over verbetermogelijkheden mbt het transport, zowel intern als extern. Door jouw inzicht en optimalisatie van het transportsysteem wordt de klachtenbehandeling een stuk gereduceerd. Je houdt de planning van de chauffeurs goed bij en houdt rekening met verlof en andere afwezigheden. Je beheert het wagenpark en staat in voor het inplannen van het nodige onderhoud ed alsook de verzekeringsdocumenten en keuringsbewijzen worden door jou opgevolgd. Het aansturen van de chauffeurs behoort ook tot je takenpakket. Je werkt van maandag tem vrijdag, start tussen 8u30 en 9u en werkt tot 17u - 17u30, op vrijdag is dit tot 15u-15u30.

Taken en profiel

Je hebt een 5-tal jaar ervaring als dispatcher. Door jouw ervaring en inzicht ben jij DE persoon die het transport kan optimaliseren. Je kan vlot communiceren in het Nederlands en Frans.

Aanbod

Je komt terecht in een sterke speler op de markt die de laatste jaren ook een zeer sterke groei heeft gekend. Binnen dit bedrijf wordt er ook geïnvesteerd in opleiding en zijn er reële doorgroeimogelijkheden. Je komt terecht in dynamisch en collegiaal team. Loon is afhankelijk van jouw ervaring.