Verkoper die met de deur in huis valt

Functieomschrijving

Je start je dag om 7u
- 8u
- 9u of 10u. Dit is namelijk bespreekbaar zodat jouw work-life balance optimaal is. Jouw dag begint met het openen van jouw mailbox. Je behandelt mails van (potentiële) klanten die graag met jou een afspraak hadden gemaakt in de showroom of bij hen thuis om hen te adviseren bij de aankoop van hun ramen, deuren en/of poorten. Je neemt je agenda bij de hand, antwoordt op de mails en legt afspraken vast. Nadat je nieuwe afspraken hebt ingepland ben je helemaal klaar om de reeds gemaakte afspraken te ontvangen of te gaan bezoeken. In eerste instantie luister je naar de wensen van de (potentiële) klant want je weet dat een goede verkoper vooral een goede luisteraar is. Door jouw grondige kennis en ervaring in de verkoop van ramen en deuren ben jij de ideale persoon om hen een correct voorstel op maat aan te bieden. Je maakt een offerte op adhv plannen/meetstaten. Afhankelijk van het uur waarop jouw werkdag gestart is eindigt die om 16u-17u-18u. 1 op 4 zaterdagen werk je van 9u tot 13u. Deze halve dag kun je dan recupereren tijdens de week. Jouw klantenbestand zijn hoofdzakelijk particulieren.

Taken en profiel

Je hebt reeds ervaring in de verkoop van ramen en deuren. Daarnaast kun je een verkoopgesprek voeren in het Nederlands alsook in het Frans. Verkopen zit in jouw bloed. Je woont aan de kust. Jouw netwerk zorgt ervoor dat nieuwe klanten de weg vinden naar jouw firma. Uiteraard besef je heel goed dat door het deelnemen aan netwerkevents je jouw verkoop kan doen stijgen.

Aanbod

Dit bedrijf is een gedreven firma die gaat voor de groei, jij wordt hierin dan ook een belangrijke schakel. Als jouw resultaten worden behaald staat daar tegenover autonomie, flexibiliteit en vertrouwen. Je kan zelf jouw dagindeling kiezen en inplannen. Uiteraard kun je ook rekenen op een aantrekkelijk loonpakket die op jouw maat wordt opgesteld.