Verkoper/verkoopster vishandel (zeer goede verloning, geen weekend)

Functieomschrijving

Wij zoeken een verkoper/verkoopster voor verkoop van vis op markten. Je gaat mee naar verschillende markten in regio West-Vlaanderen. Je staat in voor het bedienen van de klanten, verpakken van de goederen, schoonmaken van het materiaal alsook van de winkel,... Om 3u45 starten is voor jou haalbaar. Je werkt enkel tijdens de week, geen weekendwerk.

Taken en profiel

Vroeg starten (4u 's morgens) is voor jou geen probleem aangezien jij echt een vroege vogel bent. Je schrikt er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken. Ervaring is geen vereiste, wel een pluspunt. Een goede kennis NL is aangewezen voor deze functie. Vooral motivatie en de wil om te leren is voor onze klant belangrijk.

Aanbod

Wij bieden je een job optie vast in een familiaal bedrijf waar persoonlijk contact en een goede teamspirit belangrijk is. In het bedrijf werken 6 personen. Afhankelijk van het aantal uren dat er wordt gewerkt op maandbasis kun je tot 2000€/maand netto verdienen. Uiteraard heb je dit niet voor niets en wordt er dan wel wat flexibiliteit van jou kant uit verwacht naar (over)uren toe.