Verkoper vloeren en deuren

Functieomschrijving

Voor een toonzaal te Brugge zijn wij op zoek verkoper vloeren en deuren. Samen met de klant bekijk je in de toonzaal de mogelijke opties. Je geeft dan ook de nodige en correcte informatie aan de klant. Als de klant gekozen, maak jij de offerte op en zorg je ervoor dat de klant deze ondertekent. Je geeft dan ook de nodige informatie intern door dat alles correct geleverd wordt. De levertermijn wordt ook door jou opgevolgd, doen er zich problemen voor, dan breng jij de klant hiervan op de hoogte. Jij wordt volledig opgeleid tot dé specialist van binnendeuren.

Taken en profiel

Heb je een diploma binnenhuisarchitect? Dan is dit een grote troef maar zeker geen must. Heb je ervaring met vloeren en binnendeuren? Dan is dit een groot pluspunt maar geen must. Je hebt een grote interesse in alles wat te maken heeft met interieur. Je bent commercieel ingesteld en klantvriendelijk. Je hebt interesse in de nieuwe trends. Je bent bereid om in een beurtrol te werken op zaterdagvoormiddag.

Aanbod

Er wordt een job optie vast aangeboden. Opleidingsmogelijkheden tot een echte specialist. Loon volgens ervaring aangevuld met extralegale voordelen.