Verpakkingsoperator 2 ploegen

Functieomschrijving

Na een grondige opleiding, aan verschillende lijnen, sta je in voor het optimaal functioneren van een aantal toegewezen verpakkingslijnen. Als lijnoperator heb je inzicht in de werking van de inpaklijnen: van invoer van groenten tot aan het stapelen van de verpakte dozen aan een automatische stapelaar. Je stelt de machines in voor het behalen van een maximaal rendement en kwaliteit (snelheid, gewicht, ...). Je ondersteunt de teamleider in het operationeel aansturen van een aantal parameters (print) naar de lijnen. Je voert regelmatig controle op de metaaldetectie uit. Je communiceert met alle nodige mensen: lijnverantwoordelijken, bevoorraders, heftruckchauffeurs, … Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel en volgt de procedures over hygiëne en kwaliteit nauwgezet op. Je hebt hierin een voorbeeldrol! Je doet kwaliteitscontrole op het verpakte product (gewicht, bedrukking, folie, dozen, ticket, goed gelijmd, ...)

Taken en profiel

Je hebt een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt organisatietalent en hebt inzicht in processen. Je hebt een flexibele ingesteldheid. Je leert snel. Je opleiding of ervaring toont aan dat je voldoende logisch/technisch inzicht hebt om een geheel van geautomatiseerde machines te kunnen opvolgen en goed te doen draaien. Je onderneemt daartoe al het nodige: van het aanpassen van parameters via touchscreen over het oplossen van fysieke verstoppingen tot het uitvoeren van (eenvoudige) kwaliteitstesten. Je bent ommunicatief sterk. Als machinesteller kom je met heel wat mensen in contact. Namelijk ploegchef, lijnverantwoordelijken (operators), scannerinstellers, laboranten, heftruckchauffeurs… (iedereen betrokken bij de toegewezen lijnen). Je zal in de even weken in de vroege ploeg werken, in de oneven weken in de late ploeg.

Aanbod

Wij bieden een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid, waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Het bedrijf kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur en korte communicatielijnen. Een toffe ploeg die graag een nieuwe collega ontvangt en opneemt in hun manier van doen: goed werken, goed lachen, goed leven! Men draagt de zorg voor een gezonde en veilige werkomgeving hoog in het vaandel. Werken doe je hier in een stimulerende omgeving waar ruimte is voor zelfontwikkeling en waar persoonlijke innovatieve bijdragen erkend en gewaardeerd worden. Je krijgt een competitief salarispakket in verhouding tot je profiel en ervaring.