Werfleider (industriële elektriciteit) met hands on mentaliteit

Functieomschrijving

Onze klant is een sterke speler op de markt op vlak van industriële elektriciteit: bordenbouw, plaatsen van toegangscontroles en brandbeveiliging, aansluiten van machines,... Momenteel zijn de werven vooral gelegen in Kortrijk, Brugge, Oostende, Antwerpen, Gent,... Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor een tevreden klant. Onder jouw vleugels zorgen de installateurs voor een correcte uitvoering van de werken en dit binnen het afgesproken termijn. De grootte van jouw team is afhankelijk van de grootte van de werven. Coördineer je een werk waar zo'n 10 installateurs aan het werk zijn dan zal jij vooral instaan voor de nodige opvolging van de werken, de daarbij horende administratie en jij zorgt er ook voor dat de installateurs over het juiste gereedschap beschikken. Ben je verantwoordelijk voor een kleiner project dan steek jij zelf ook de handen uit de mouwen en help je mee met de installaties. Je werkt zeer nauw samen met de projectleiders. Zij zorgen ervoor dat jij over het nodige materiaal beschikt om het werk te kunnen uitvoeren, uiteraard ben jij er wel zelf voor verantwoordelijk om de bestelling hiervan aan de projectleiders door te geven. Naast dit alles woon jij ook de werfvergaderingen bij. Jouw werkuren zijn afhankelijk van het project waarvoor jij verantwoordelijk bent.

Taken en profiel

Een ruime kennis en ervaring in elektrische installaties is voor deze functie vereist. Je bent in het bezit van rijbewijs B en bent een echte people person. Niet enkel jouw technische kennis maar ook sociale skills zijn in deze functie uiterst belangrijk. Jij weet perfect hoe je je team het best aanstuurt en motiveert zodat de werken op de afgesproken termijn correct en nauwkeurig zijn afgewerkt. Zeg nu zelf wie krijgt hier geen voldoening van? Je denkt altijd een stapje verder en daardoor anticipeer je op eventuele problemen of te korten.

Aanbod

Je krijgt de mogelijkheid om te werken voor een bedrijf die heel wat voor zijn mensen doet. Er wacht jou bij opstart een zeer mooi loon aangevuld met maaltijdcheques, een bedrijfswagen, tankkaart en de mogelijkheid tot het volgen van interne en externe opleidingen. Heb je een vaste job en twijfel je om te reageren op deze functie omdat deze via ons wordt gepubliceerd? Laat dit jou niet tegen houden. Onze klant is bereid onmiddellijk een vast contract aan te bieden voor geschikte kandidaten die nu een vast contract hebben.