Winkelbediende elektro

Functieomschrijving

Voor een elektrozaak regio Oostende zoeken wij een winkelmedewerker/assistent - filiaalmanager. Je staat in voor de verkoop van wasmachines, koelkasten, ovens, stofzuigers,... De winkel ligt er steeds proper en aantrekkelijk bij zodat de verkoop net iets vlotter verloopt. Je helpt de klanten bij de aankoop van hun goederen alsook bij de bestelling. Indien nodig sta je in voor de levering van de goederen aan huis dit gebeurt met een bestelwagen van het merk Peugeot. Dit behoort ook tot de service die de winkel biedt. Je werkt 5 dagen per week van 9u30 tot 18u waaronder ook steeds op zaterdag. Jouw vrije dag is meestal dezelfde en intern bespreekbaar. Samen met jou collega zorgen jullie voor een denderende verkoop.

Taken en profiel

Je bent een echte verkoper. Ervaring in verkoop van elektro is geen vereiste. Zaterdagwerk is voor jou geen probleem. Je houdt ervan mensen te overtuigen en targets te behalen. Niet enkel de verkoop spreekt je aan, je neemt graag verantwoordelijkheid. Daarnaast is een rijbewijs B en een eigen wagen een vereiste. Ben je op zoek naar een job waarbij je zelfstandig jouw winkel kan runnen? Dan is deze job echt iets voor jou!

Aanbod

Een job waarbij je de nodige verantwoordelijkheid krijgt. Je werkt in een klein team van 2 personen wat ervoor zorgt dat je zeer nauw samenwerkt met je collega. Loon is afhankelijk van jouw ervaring.