Assistent autoverkoper

Functieomschrijving

Droom jij ook van auto's en wil je van je droom jouw job maken? Lees dan zeker verder... Als assistent verkoper bied je ondersteuning aan het salesteam van de filialen te Ieper en Waregem. Zijn jouw collega's in gesprek ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je heet hen welkom en bereidt hen reeds voor op het gesprek met de collega. Na een grondige interne opleiding zal je zelf het verkoopsgesprek voeren. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat de wagens letterlijk in de picture komen te staan. Dit doe je door de wagens op een strategisch goede manier op de parking en in de showroom tentoon te stellen maar ook door sterk in te zetten op social media: Facebook, Youtube, Website, ... In deze functie geen ruimte om je te vervelen. Naast het salesgedeelte vervul je ook heel wat administratieve taken. De bedoeling is om jou te laten doorgroeien tot een volwaardig lid van het salesteam en dus naast de verkoop van wagens ook verzekeringen, leasing en/of financiering te verkopen.

Taken en profiel

Eén van de vereisten die onze klant stelt is een bachelor diploma. Volgende zaken zijn jou op het lijf geschreven: openminded, geboren verkoper, flexibel en teamplayer. Daarnaast beschik je over een goed portie gezond verstand en weet je mensen te overtuigen door jouw charme en vlotte babbel. Je bent uiteraard ook in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Wat mag je verwachten bij dit bedrijf? Een grondige interne opleiding. Reële doorgroeimogelijkheden in een bedrijf waar volgende waarden hoog in het vaandel gedragen worden: respect, ambitie, teamspirit, enthousiasme en the sky is the limit. Je start als assistent verkoper en het hieraan gekoppeld loon. Jouw loon groeit mee samen met jou.