Betonarbeider

Functieomschrijving

Als betonarbeider sta je in voor het maken van de bekistingen, plaatsen van bewapeningsnetten, gieten van het beton en ontkisten. De afgewerkte producten worden door jou gecontroleerd en eventueel bijgewerkt indien nodig: schuren, boren, zagen, frezen,... Het reinigen van de machines en de mallen behoren ook tot je takenpakket alsook het schoonmaken van de werkplaats. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag en dit in dag van 7u30 tot 12 en van 12u30 tot 16u.

Taken en profiel

Ervaring als betonarbeider is een sterk pluspunt maar geen vereiste. Wel beschik je over een goed technisch inzicht, motivatie en goede fysieke conditie. Werken in stoffige omgeving is voor jou geen probleem. Je bent een echte teamplayer en bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

Aanbod

Je komt terecht in een bedrijf die zo'n 120 medewerkers telt maar waar persoonlijk contact en een goede familiale sfeer belangrijk zijn. Startloon: 15.7503€. De eerste 6 maanden wordt er 90% van het loon voorzien en dit om de opleidingstijd te overbruggen. Je kan rekenen op een hospitalisatieverzekering bij vast contract alsook 34 dagen verlof op jaarbasis. Dit verlof ligt vast: bouwverlof, herfstvakantie alsook elke laatste vrijdag van de maand ben je thuis. Dit bedrijf biedt ook groeikansen aan medewerkers met ambitie.