Business Controller

Functieomschrijving

Onze klant is een bouwbedrijf die verschillende vestigingen/afdelingen telt. Wij zijn op zoek naar een persoon die de financiële eindverantwoordelijkheid heeft over de verschillende vestigingen. Je denkt mee met de directie en het management team over de optimalisatie van bestaande processen en procedures. Hierbij krijg je de vrijheid om deze uit te werken op jouw manier zodat die een meerwaarde kunnen zijn voor het bedrijf. Je staat dagelijks in contact met externe partners (verzekeraar, externe boekhouder,...) De maand - en kwartaalcijfers worden door jou opgemaakt en jij legt deze voor aan de directie. Processen mbt de implementatie van het ERP pakket maak jij op. Deze zaken doe jij niet alleen maar samen met jouw 2 interne boekhouders.

Taken en profiel

Wie zoeken wij? Iemand met een master diploma in een financiële richting en/of een eerste ervaring heeft als controller. Qua talenkennis spreek je vlot Nederlands en Engels. IT en Excel kennen voor jou geen geheimen. Daarnaast ben je proactief, sta je stevig in je schoenen maar blijf je ook met je voeten op de grond en ben je een sterke communicator.

Aanbod

Onze klant biedt jou een verantwoordelijke functie in familiaal bedrijf waar open en eerlijke communicatie belangrijk is en waar een vlakke structuur heerst. Jouw tewerkstellingsplaat zal Izegem en Brugge zijn. Je kan rekenen op interne en externe opleidingen en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Uiteraard wordt jou ook een aantrekkelijk loonpakket aangeboden met heel wat extralegale voordelen.