Chauffeur B (ook weekendwerk) met professionele ervaring

Functieomschrijving

Na het laden van jouw bestelwagen voer je de goederen uit naar jouw klanten (horecazaken) die zijn gelegen regio Brugge, Kust, Sluis. Je werkt in een flexibel uurrooster. Je werkt tijdens het weekend en bent thuis op dinsdag en donderdag. Je start de werkdag tussen 5.00u en 6.00u afhankelijk van de drukte. Indien er minder ritten zijn kan het zijn dat je wordt ingeschakeld in het magazijn om bestellingen voor de dag erop klaar te maken.

Taken en profiel

Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Heb je ervaring als chauffeur dan is dit een pluspunt. Weekendwerk (zaterdag en/of zondag) is voor jou geen probleem. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je bent flexibel naar uren toe. Vroeg starten, overuren, ... is voor jou geen probleem. Eigen vervoer is noodzakelijk, de firma is niet bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aanbod

Wij bieden jou een job optie vast in een gezond en dynamisch familiebedrijf. Loon volgens barema. Job kans op vast na interimperiode. Overuren worden uitbetaald aan 150%. Nachturen (voor 6u) worden aan 130% betaald.