Commercieel technisch tekenaar voor zwembaden

Functieomschrijving

Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen van zwembaden, zijn wij op zoek naar een projectvoorbereider. Jij zorgt ervoor dat alle projecten correct voorbereid worden. De technische plannen worden door jou correct uitgetekend met Vectorworks. Je houdt de stock bij en bestelt bij waar nodig. Als er een nieuwe werf opstart, zorg je er voor dat al het nodig materiaal besteld is. Samen met de projectleider zorg je voor een goede planning en een goed verloop van het project. Daarnaast komt er ook nog wat administratie bij kijken. Je maakt offertes op, controleert de facturen,... Je verzorgd de dienst na verkoop & indien er problemen zijn, zorg je voor een oplossing. Af en toe moet je zelf ook eens naar de werf zelf gaan maar 80% van je tijd zit je aan je bureau.

Taken en profiel

We zijn op zoek naar iemand die een eerste ervaring heeft als technisch tekenaar. Kennis Vectorworks is een pluspunt. Je bent commercieel ingesteld en heft geen schrik om te gaan onderhandelen. Je bent een echte teamplayer maar kan ook perfect zelfstandig werken. Je bent flexibel ingesteld en houdt ervan om nauwkeurig te werken. Je bent in bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Er wordt jouw een gevarieerde, boeiende job aangeboden. Een combinatie van bureauwerk en veldwerk. Een aantrekkelijk loon aangevuld met maaltijdcheques. Daarnaast krijg je er nog heel wat leuke collega's bij ook!