Heftruckchauffeur 2 ploegen in de voeding

Functieomschrijving

ls diepvrieschauffeur ben je verantwoordelijk voor het halen van producten uit de juiste koelruimte. Deze producten lever je aan op de verschillende verpakkingslijnen, hiervoor moet je goed kunnen vooruitdenken en plannen om de producten op de juiste lijnen te plaatsen. Door de aanlevering van het juiste product, zorg jij ervoor dat de verpakking tijdig en vlot kan verlopen. Je ben ook verantwoordelijk om de afgewerkte producten correct te stockeren. Je neemt verantwoordelijkheid bij controle van het product (wordt het juiste product uit de diepvries gehaald? Hangt het juiste ticket aan de verpakking …) Als diepvrieschauffeur beschik je over een heftruck met verwarmde cabine. Je werkt in 2 ploegen of vaste nacht.

Taken en profiel

Je bent een vlotte chauffeur met heftruck (+ Attest), ervaring met reach truck is extra troef. Je denkt proactief en kan goed plannen. Je hebt zin voor initiatief en bent hulpvaardig met collega’s. Ervaring in productieomgeving is een pluspunt. Je hebt geen schrik om in de kou te werken. Je hebt een goede kennis NL + basiskennis FR.

Aanbod

Je zal in een goed gestructureerde en gezonde firma werken. Er zijn steeds toekomstmogelijkheden. Het bedrijf kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur en korte communicatielijnen. Je ontvangt een volwaardig verloningspakket dat aansluit bij het niveau van je functie.