Installateur zonder hoogtevrees

Functieomschrijving

Jij, met je grote dosis lef en technisch inzicht gaat op verschillende plaatsen zowel regionaal als nationaal installaties gaan plaatsen op appartementen, kerken, ziekenhuizen,... dit zowel op platte als schuine daken. Je vertrekt vanuit de depot te Damme en gaat samen met je team van 2 tot 4 personen naar de werven. Afhankelijk van je route vertrekt je om 6u of 7u om eventuele files te vermijden. Je werkt van maandag tem vrijdag.

Taken en profiel

Je hebt een goed technisch inzicht. Werken in weer en wind is voor jou geen probleem. Hoogtevrees heb je niet. Ben je in het bezit van een hoogtewerkersattest of heb je hier ervaring mee dan is dit een pluspunt. VEILIG WERKEN dat is uiterst belangrijk in deze functie. Hoogtevrees is voor deze job niet aan te raden. Flexibiliteit is ook zeer belangrijk, werken van 6u tot 17u is voor jou geen probleem want je wil een mooie cent verdienen. Af en toe ben je bereid uit te slapen.

Aanbod

Topjob voor mensen die houden van uitdagingen en kicks. Je kan een hele mooi loon verdienen, uiteraard staat hier ook iets tegenover. Want je weet dat je niets voor niets hebt in het leven. Na de interimperiode en een positieve evaluatie krijg je een vast contract.