Laseroperator (gloednieuwe machine, 2 ploegen)

Functieomschrijving

Voor een bedrijf die reeds 30 jaar gekend is om zijn zeer nauwkeurige en kwalitatieve plaatbewerking zoeken wij 2 laseroperatoren omwille van de sterke groei van het bedrijf. Het voorbije jaar is deze firma gegroeid van 15 werknemers naar 30. Als laseroperator heb jij het voorrecht om met een gloednieuwe machine te werken (Trumpf). Je plaatst de stukken in de machine, de machine is reeds ingesteld door jou collega maar jij zorgt ervoor dat de productie van het stuk vlot verloopt. Eénmaal het stuk is afgewerkt haal je deze uit de machine en zet je die klaar voor de lassers. Naast het bedienen van de lasermachine wordt je ook ingeschakeld voor het plooiwerk. Het gaat hier om stukwerk en geen seriewerk. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen.

Taken en profiel

Je hebt reeds een eerste ervaring in de metaalsector en hebt een goed technisch inzicht. Heb je een opleiding metaalbewerking genoten maar geen ervaring dan kun je ook zeker in aanmerking komen. Voor onze klant is een zeer sterke interesse en jouw leergierigheid uiterst belangrijk. Je hebt oog voor detail, werkt graag in een propere omgeving en kan zowel zelfstandig als in team werken. Werken in 2 ploegen is voor jou geen probleem. Je beschikt over voldoende kennis van de Nederlandse taal om te kunnen communiceren met de collega's.

Aanbod

Je komt terecht in een gloednieuwe omgeving waarin men ook serieus heeft geïnvesteerd in nieuwe machines en werkmateriaal. Loon volgens barema maar met de kans om op korte termijn te verhogen, afhankelijk van jouw inzet, motivatie en werkkwaliteit.