Lasser

Functieomschrijving

Je staat in voor de voorbereiding van elke opdracht ter plaatse op de werf. Dit omvat o.a. het klaarzetten van de lasposten, leggen van buizen ed. Verder ben je verantwoordelijk voor een nauwgezette en kwaliteitsvolle constructie van diverse installaties en leidingwerken op verschillende werven.

Taken en profiel

Je genoot bij voorkeur een opleiding lassen, fotolassen, ed. of beschikt over een relevante werkervaring als TIG lasser op buizen. Logisch en ook praktisch kunnen redeneren zijn belangrijke vereisten. Je beschikt over een ruime technische bagage (materialenkennis, ed.) en vooral een sterke technische interesse. Het kunnen lezen van plannen (symbolen kranen, filters, druksensoren, pompen, ed.) is een sterk pluspunt. Je gaat steeds nauwkeurig en kwaliteitsbewust te werk.

Aanbod

Je kan aan de slag bij een dynamisch familiebedrijf en marktleider in de industriële warmte- en luchttechnieken. Transparantie, authenticiteit, open communicatie en ondernemerschap zijn kernwoorden in onze dagdagelijkse bedrijfsvoering. We laten jou dan ook met plezier ‘jezelf zijn’. In een wereld in verandering laten we onze mensen zichzelf ontwikkelen door hen zowel intern als extern op te leiden en te begeleiden. Deze trajecten moeten onze celebrities toelaten hun verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en techniciteit verder te verfijnen en te benutten.