Logistiek teamleader zuivelbedrijf (M/V/X) regio Kruisem - Flexibel uurrooster

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een job in de productie met verantwoordelijkheid en een team onder jou? Dan ben jij de logistiek teamleader in de afdeling distributie (Frigo- koude omgeving) die ik zoek! Dit behoort tot jouw takenpakket : Je bent verantwoordelijk voor de praktische, dagdagelijkse organisatie van de frigo. Je stuurt een 7-tal orderpickers aan bij de uitvoering van hun job. Je werkt motiverend en draagt zo bij aan een goede teamsfeer. Je staat in voor een correct beheer en opvolging van onze bestellingen en leveringen. Je analyseert en optimaliseert de inkomende- en uitgaande goederenstroom en processen tot de meest efficiënte flow. Je staat in voor de vakantieplanning van het team. Je waakt over de orde, netheid en veiligheid in en rond de frigo. Je hebt een hands on mentaliteit en bent bereid om zelf ook de handen uit de mouwen te steken. INTERESSE? BEL 055 89 04 04

Taken en profiel

Ervaring in de voedingsproductie is een pluspunt. Je bent kwaliteitsbewust en hebt oog voor detail en voor hygiëne. Je bent stressbestendig, je kan nauwkeurig werken. Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid en initiatief Je bezit sterke communicatie- en leiderschapsvaardigheden Je hebt goede organisatie- en planningsvaardigheden Het team werkt in een roterend rooster van 6u tot 14u, van 8u tot 16u, van 10u tot 18u, je stelt jezelf eveneens flexibel op wat betreft het uurrooster.

Aanbod

Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde functie in een immer groeiend en uiterst stabiel familiebedrijf. Verloning te bespreken naar ervaring en kennis. Flexibele uren. Je komt terecht in een tof team. Voltijds contract voor onbepaalde duur.