Magazijnier boordevol vitamines (m/v/x)

Functieomschrijving

INFINITY JOBS BRUGGE zoekt voor een gevestigde waarde in Brugge een magazijnier. Je start op tussen 6.00u en 7.00u 's morgens, dit van maandag tot en met vrijdag. 2x per maand werk je op zaterdagvoormiddag tot maximum 12.00u. Je controleert de kwaliteit en vult aan volgens de FIFO-normen. Als dit gedaan is, sorteer je het leeggoed in de daarop voorziene plaats. Indien de klanten zelf hun producten komen halen, help je hen met de glimlach. De bestellingen die in de voormiddag binnenkomen, zet je klaar zodat de chauffeurs aan hun 2de ronde kunnen beginnen. Tot slot trek je de bestelbons uit de computer en zet de bestelling voor de volgende dag klaar.

Taken en profiel

Een ijverige plantrekker die niet bang is om initiatief te nemen. Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Betrouwbaar. Flexibel indien er eens extra gewerkt moet worden. Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands.

Aanbod

Je komt terecht in een firma die staat voor kwaliteit en duurzame producten. Je wordt onmiddellijk opgenomen in het enthousiast team. Mooie verloning volgens PC 119. Het ondertekenen van je vast contract is niet veraf.