Magazijnier - koerman (dagwerk)

Functieomschrijving

Voor een leverancier van bouwmaterialen zoeken wij een magazijnier - koerman. Dit in eerste instantie tem eind 2020, kan eventueel wel nog verlengd worden. Je staat in voor het laden en lossen van de goederen. Je helpt de klanten bij het inladen van hun (bestel)wagen en stelt hen te woord bij vragen. Je assisteert de magazijniers bij de opkuis van het magazijn. Jouw werkuren liggen van maandag tem vrijdag tussen 7u en 18u, 1 op 2 zaterdagen wordt er gewerkt van 8u-12u. Werk je op zaterdag dan ben je een halve dag tijdens de week thuis.

Taken en profiel

Je hebt reeds ervaring als magazijnier alsook met het besturen van een heftruck of je bent in het bezit van een heftruckattest. Motivatie is nog belangrijker. Men kan op jou rekenen, je bent stipt, correct en betrouwbaar. Je staat open voor een tijdelijke opdracht tem eind 2020. Een goede kennis Nederlands is belangrijk aangezien je ook vaak in contact komt met de klanten en hen te woord zal moeten staan. Kennis bouwmaterialen is een pluspunt, geen vereiste.

Aanbod

Een tijdelijke job in de bouwsector. Je komt terecht in een bedrijf die een zeer stabiel personeelsbestand heeft. Men is op zoek naar een tijdelijke kracht omwille van vervanging door ziekte. Loon is volgens barema in de bouwsector.