Opleiding CNC-machinebediener

Functieomschrijving

Heb jij altijd al als cnc operator willen werken maar kreeg je nooit de kans omdat je de juiste opleiding of ervaring niet had? Dan is dit jouw kans. Voor onze klant zijn wij op zoek naar kandidaten die na een interne opleiding instaan voor het bedienen van cnc machines (draaien, frezen, slijpen,...) Daarnaast sta je ook in voor de controle van de stukken tijdens de productie. Jij bent DE persoon die zorgt voor de kwaliteit van de stukken en doet dan ook de nodige controles en metingen om dit te testen. Je werkt in 2 ploegen (5u-13u en 13u-21u) of vaste nacht (21u - 5u).

Taken en profiel

Wij zoeken kandidaten die minimum een A2 diploma behaald hebben en die een grote interesse hebben in techniek. Uiteraard beschik je wel over het nodig technisch inzicht, technische ervaring is geen vereiste. Wat voor onze klant belangrijk

Aanbod

Je komt terecht in een sterke speler op de markt waar je de kans krijgt jezelf te ontplooien. Na de opleiding zul je over de nodige technische kennis beschikken om door te groeien tot een volwaardige CNC machinebediener.