Residentieel elektricien (voltijds/deeltijds met bedrijfswagen)

Functieomschrijving

Voor een zelfstandig elektricien die zeer snel aan het groeien is en daardoor op zoek gaat naar een extra medewerker, zoeken wij een ervaren elektricien. Je vertrekt van bij jou thuis, met de bestelwagen, naar de werven die gelegen zijn in de regio, Brugge, Veurne, Ieper, Oostende. Je voert allerhande werken uit zoals plaatsen van leidingen, verlichting, domotica, schakelaar, stopcontacten, beveiligingssystemen,... Het schijven en kappen wordt in onderaanneming gedaan, het gaat dus om heel proper werk. Naast het plaatsen van de elektriciteit sta je ook in voor de keuring van de installaties. Je werkt van maandag tem vrijdag en kan jouw planning zelf wat indelen. Het maakt op zich niet uit hoe jouw uren eruit zien als het werk maar correct wordt uitgevoerd. Er is een mogelijkheid om zowel voltijds, deeltijds als 4/5 te werken. Alles is bespreekbaar.

Taken en profiel

Aangezien het een job is waarbij je alleen zal instaan voor de nodige werken zoeken wij iemand met een ruime ervaring en een zeer goede kennis van zaken. Je bent in het bezit van een rijbewijs, weet hoe je met klanten moet omgaan alsook met de nodige verantwoordelijkheid. Je bent betrouwbaar, discreet en wil meewerken aan de verdere groei van het bedrijf.

Aanbod

Een zeer uitdagende job bij een zelfstandige die over een goed portie ambitie beschikt en zijn bedrijf samen met zijn medewerker willen laten groeien. je kan rekenen op een bedrijfswagen, correct loon (naar werken) en een job met de mogelijkheid om vast in dienst te gaan.