Schrijnwerker (30% atelier en 70% plaatsing)

Functieomschrijving

Voor een bouwbedrijf die vooral gekend staat voor het bouwen van woon
- en zorgcentra, commerciële panden, woonprojecten,... zoeken wij een ervaren schrijnwerker. 30% van de tijd werk je in het atelier waar je helpt bij de productie van binnendeuren, gevelbekleding, buitendeuren,... De overige 70% sta je in voor de plaatsing van deuren, gevelbekleding, gyprocwanden, plafonds ,... op de werven die zijn vooral gelegen zijn in O
- en W-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen en Vlaams Brabant. Jouw team bestaat uit een 4-tal collega's.

Taken en profiel

Je hebt de opleiding schrijnwerkerij gevolgd en/of hebt ervaring als schrijnwerker. Je bent bereid zowel in het atelier als op verplaatsing te werken. Rijbewijs B is een vereiste, BE is een pluspunt. Je kan communiceren in het Nederlands, Frans of Engels.

Aanbod

Een variërende job in een zeer gezond en sterk bedrijf die de laatste jaren een zeer grote groei heeft gekend. Op vandaag heeft dit bedrijf 25 lopende projecten. Je kan rekenen op een tijdige, correcte en aantrekkelijke verloning. Er wordt een 3-maandelijkse evaluatie voorzien. Dat dit bedrijf heel wat voor zijn medewerkers doet is wel duidelijk:
- Goede verloning.
- 2 jaarlijkse personeelsfeesten waarbij zelfs een taxi voorzien wordt.
- Evaluatiegesprekken op regelmatige basis die, indien positief gekoppeld wordt aan loonsverhoging.
- Goede sfeer
- Na 1 jaar in dienst krijg jij ook een stukje van de winst van het bedrijf. Dit om aan te tonen dat jij ook een zeer belangrijke speler bent in het succesverhaal.