Technisch receptionist (garage)

Functieomschrijving

Voor een garage gelegen in de Blauwe Toren zoeken wij een technisch receptionist(e). Je zal je geen moment vervelen want jouw takenpakket is dan ook zeer uitgebreid. Jij bent het gezicht van de garage, klanten en leveranciers komen dus in eerste instantie bij jou terecht. Je luistert naar hun noden en verwijst hen door indien nodig. Binnenkomende mails en telefoons worden door jou steeds met de nodige glimlach en discretie behandeld. Stockbeheer, opmaak van werkbons, facturatie en helpen met de planning van de werkplaats behoort ook tot jouw taken. De facebookpagina alsook de website worden door jou beheerd. De laatste nieuwtjes post jij dan ook steeds op social media.

Taken en profiel

Je hebt een technische kennis door opleiding of ervaring. Daarnaast ben je klantvriendelijk, gedreven, discreet, sociaal, stressbestendig en werk je graag nauwkeurig. Naast jouw commerciële skills heb je ook een goede portie administratieve vaardigheden. Je hebt een goede kennis van social media en weet deze dan ook met het nodige succes te beheren.

Aanbod

Jij krijgt een topjob aangeboden. Hieraan wordt ook een aantrekkelijk loonpakket gekoppeld. Jouw werkuren zijn bespreekbaar. Je komt terecht in een sterk groeiende organisatie.