Verantwoordelijke verpakking (M/V/X) regio Gavere

Functieomschrijving

Je bent mee verantwoordelijk over een (klein) team in de verpakking. Jouw takenpakket:
- Verschillende producten verpakken volgens de wensen van de klant. Hiervoor gebruik je de juiste instellingen op verschillende machines.
- Klaarzetten bestellingen voor verschillende klanten. Hierbij zorg je voor de juiste afhandeling van alle orders (correcte aanleverwijze en administratie). Voorts help je met het wegen en etiketteren van producten die van de verpakkingslijn afkomstig zijn.
- Je waakt mee over de dagplanning van de afdelingen in functie van stocks en de bestellingen van de klanten. Routeplanningen opstellen voor de chauffeurs behoort ook tot deze taak. INTERESSE? BEL 055 89 04 04

Taken en profiel

Je hebt enkele jaren werkervaring. Je bent is staat om collega’s te coachen en te motiveren. Je hebt een sterke zin voor verantwoordelijkheid en bent gedisciplineerd. Je hebt organisatietalent en kunt zelfstandig werken. Je hebt oog voor een sluitende administratie, werken met een computer schrikt je niet af. Je hebt aandacht voor hygiëne en kwaliteit. Je hebt kennis van de HACCP-norm. Je werkt grotendeels mee op de werkvloer, fysiek werk schrikt je niet af. KENNIS NEDERLANDS

Aanbod

De kans op een vaste job in een dynamische, familiale KMO waar zin voor initiatief sterk gewaardeerd wordt. Een aangename werksfeer en een correcte verloning. Je start telkens op om 5u.45. Geen ploegensysteem.