Verzekeringsadviseur (voltijds, 4.5/5 of 4/5)

Functieomschrijving

Als verzekeringsadviseur heb je een duo job, enerzijds heb je het commerciële aspect waarbij je jouw verzekeringen verkoopt aan bestaande en nieuwe klanten. Anderzijds is het als verzekeringsadviseur ook heel belangrijk dat je jouw cliënteel bij alle mogelijke verzekeringskwesties kan bijstaan. Je volgt schadeaangiften nauw op en gaat voor een 100% klantentevredenheid. Als expert kan men dan ook altijd bij jou terecht met vragen omtrent complexe dossiers en vragen. Jouw cliënteel zijn zowel particulieren als bedrijven.

Taken en profiel

Je hebt een opleiding verzekeringen en financiën genoten of gelijkwaardig door ervaring. Jouw klantgerichtheid, commerciële skills en doorzettingsvermogen maken van jouw de ideale man/vrouw om deze job uit te voeren. Je bent een echte people person die graag onder de mensen komt en er van houdt om te netwerken en te onderhandelen.

Aanbod

Dit bedrijf zorgt ervoor dat je elke dag met plezier gaat werken. Dit door continue opleidingen en uitdagingen. Je krijgt dan ook de kans jezelf helemaal te ontplooien. Diversiteit is in de firma is voor dit bedrijf zeer belangrijk. Volgens hen heeft iedereen sterktes en zwaktes en is het aan hen om een goede puzzel te maken. Er is een mogelijkheid om zowel fulltime, 4.5/5 als 4/5 te werken. Wat het loon betreft kijkt men in eerste instantie naar jouw capaciteiten.