Warme persoonlijkheid in een koude omgeving (bediende binnendienst)

Functieomschrijving

Jij, als commercieel bediende, biedt administratieve ondersteuning aan de vertegenwoordigers. Dit betekent: opmaken van offertes, telefonische prospectie en prospectielijsten maken, acties uitwerken om de verkoopcijfers te optimaliseren, aanmaken en aanpassen van prijslijsten,... Daarnaast sta je ook in voor de orderadministratie, facturatie en routeplanning. Je doet dit niet alleen maar samen met je 3 collega's. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.

Taken en profiel

Cijfermatig, analytisch, nauwkeurig, punctueel, flexibel, stressbestendig, klantvriendelijk, je kan je hierin herkennen? Heb je daarnaast een goede kennis Nederlands en Frans (gesproken en geschreven) en heeft Word, Excel en Powerpoint voor jou weinig geheimen? Dan ben jij DE persoon die wij zoeken. Aarzel dan niet en solliciteer nu.

Aanbod

Wat onze klant te bieden heeft is een job met werkzekerheid in een bedrijf die reeds jaren ervaring heeft in zijn sector en die volop aan het uitbreiden is. Het bedrijf groeit maar wil de persoonlijke aanpak en familiale sfeer wel zeker behouden. Dit is namelijk één van hun sterktes. Loon is bespreekbaar en afhankelijk van kandidaat.