Chauffeur CE - bouwplaatsmachinist

Functieomschrijving

Voor een bouwbedrijf die gekend staat voor het bouwen van commerciële ruimtes, appartementen, woonprojecten, woon - en zorgcentra,... zoeken wij een chauffeur die niet alleen in het bezit is van een rijbewijs CE maar die ook ervaring heeft in het besturen van verschillende machines. Jouw werkdag start om 4u 's morgens. Je begint met het bevoorraden van de werven met het nodige materiaal of machines. Blijkt later op de dag dag jouw hulp nodig is voor het besturen bedienen/besturen van een graafkraan, hoogtewerker, mobiele kraan,... dan ga je naar de werf om jouw collega's hierin te ondersteunen. Je weet dus wanneer jouw werkdag start maar niet altijd wanneer deze zal eindigen. Werkdagen van 10u zijn echter geen uitzondering. Daartegenover staat uiteraard een correcte verloning.

Taken en profiel

Je bent in het bezit van een rijbewijs CE en hebt ervaring met het bedienen van een graafkraan, hoogtewerkers, mobiele kraan en/of andere bouwmachines. Je wil veel geld verdienen maar bent niet bang om hier ook veel voor te werken. Buitenwerk is voor jou geen probleem. Je houdt van variatie en neemt graag verantwoordelijkheid.

Aanbod

Dit bedrijf weet dat het geen evidentie is om goed personeel te behouden. Daarom investeren zij heel veel in hun mensen door hen correct, tijdig en goed te verlonen. Er worden 3-maandelijkse evaluaties ingepland om te polsen naar jouw tevredenheid over de job en eventuele nood aan begeleiding, sturing,... om jou tot een volwaardige werknemer te kunnen ontplooien. Afhankelijk van jouw evaluatie krijg je loonopslag. 2-jaarlijks wordt er een personeelsfeest georganiseerd waar iedereen zichzelf kan zijn en kan genieten van een hapje en een drankje, zelfs taxivervoer wordt voorzien.